zaterdag 21 december 2019

SPA-leider Castelen: 'Kies bij komende verkiezingen leiders die liefde hebben voor het land'

'De SPA staat wel open voor samenwerking'


De voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA), Guno Castelen, heeft donderdagavond in een bijeenkomst voor senioren burgers, het volk opgeroepen om bij de komende verkiezingen leiders te kiezen die liefde hebben voor het land. Ze moeten ook bereid zijn te werken aan verandering van de situatie. 

Hij refereerde aan een tekst in de Bijbel over geloof, hoop en liefde. 'Het belangrijkste hierbij is liefde', onderstreepte hij, aldus de Ware Tijd zaterdag 21 december 2019.

Castelen stelde, dat er hard moet worden gewerkt naar de verkiezingen toe. 'Wacht niet op propagandamateriaal. Het komt nog. Ga alvast de boodschap verspreiden. Bid en werk. Je moet niet alleen bidden, maar ook werken.'

Besloten is dat de partij zelfstandig aan de verkiezingen deelneemt. Dat is een uitdaging voor een partij die bij de laatste twee verkiezingen steeds minder stemmen heeft binnengehaald. Castelen haastte zich te zeggen dat de SPA wel openstaat voor samenwerking.

Hij maakte gebruik van de gelegenheid om andere politici op te roepen te kiezen voor wat goed is voor het land. Suriname bevindt zich in een moeilijke situatie en er moet een ommekeer komen. Uiteindelijk beslist het volk. 'U bent hier vanavond en u hoort deze boodschap. Misschien wilt u niet op mij stemmen, stem dan op iemand die liefde heeft voor het land.' 

Donderdag heeft de partij tientallen senioren burgers in de bloemetjes gezet. De partij wil met dit gebaar de senioren bedanken voor de ondersteuning die ze de partij hebben gegeven in de voorbije periode. Zonder hun bijdrage en geloof in de SPA zou de partij niet zijn waar ze nu is. Personen uit Paramaribo, Wanica en Commewijne en van de Esther Stichting waren aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten