zondag 24 november 2019

Automobilist rijdt meisje aan en neemt de benen, het meisje in zorgelijke toestand achterlatend

Bestuurder meldt zich bij politie en is meteen aangehouden

Man niet in het bezit van een rijbewijs...


Een 9-jarige scholiere is afgelopen week op de Katwijkweg aangereden door de 22-jarige A.P., die zich na de aanrijding meteen uit de voeten maakte en zich niet bekommerde om het meisje. Het meisje is opgenomen op de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De situatie van het meisje is nog zorgelijk, meldt het Korps Politie Suriname vandaag, zondag 24 november 2019. 

Na de aanrijding belandde zowel het kind als het voertuig met de bestuurder in de trens. P. kroop uit de auto en koos het hazenpad.

Het meisje, dat gekleed was in een schooluniform, werd door een moedige buurtbewoner uit de trens gehaald. Zij was niet aanspreekbaar en werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De chauffeur, die geen letsels heeft opgelopen, meldde zich binnen de voorgeschreven vier uren op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden en voorgeleid. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie van Santo Dorp. De man blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten