zaterdag 12 oktober 2019

Venezolaans model Alexandra Méndez poseert in sexy bikini

Méndez had in maart nog prikkelend contact met Cristiano Ronaldo...



Alexandra Méndez, of voor vrienden gewoon 'la Chama', trouw aan haar stijl, veranderde de temperatuur op Instagram opnieuw na te poseren in een sexy bikini die haar fysieke kenmerken toont. Via haar Instagram-account deelde Méndez de recente momentopname.






Een bericht gedeeld door Alexandra (@alexandramendezof) op







Een bericht gedeeld door Alexandra (@alexandramendezof) op


Het Venezolaanse model plaatste de beschrijving 'Wet' ('Nat') en dat leidde ertoe dat verschillende volgers, vooral mannen, de beschrijving op verschillende manieren kunnen interpreteren. De publicatie heeft meer dan 35.000 likes.





Een bericht gedeeld door Alexandra (@alexandramendezof) op





Een bericht gedeeld door Alexandra (@alexandramendezof) op




Alexandra Mendez vertelde overigens medio maart in een Peruaanse tv-show op welke grappige wijze voetbalster Cristiano Ronaldo haar het hof maakte. De 34-jarige Alexandra was er blijkbaar bijzonder trots op, dat niemand minder dan Cristiano Ronaldo haar via haar Instagrampagina contacteerde.



Gevraagd naar hoe Ronaldo dan aan haar gsm-nummer kwam, antwoordde het model, dat Ronaldo had gereageerd op een uitdagende Instagram-foto waarop ze haar achterkant liet bewonderen in wat slechts een minuscuul bikinibroekje was.



'Hij vroeg me of die billen echt waren. Natuurlijk zijn ze dat!' Waarop Ronaldo haar op zijn beurt selfies stuurde, om vervolgens over te gaan tot de volgende stap. In de vorm van een weddenschap. 'Als hij zou scoren tijdens een match waarop ik aanwezig was, mocht hij in mijn billen bijten. Ik was toen met enkele Venezolaanse vrienden op vakantie in Spanje en Ronaldo heeft tickets voor een match van Real Madrid geregeld. We hebben elkaar na de match ook echt ontmoet, maar er is niets gebeurd.'

(Suriname Mirror/El Popular/Het Laatste Nieuws/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten