donderdag 24 oktober 2019

Finabank opent filiaal in het district Wanica

'Met opening is ingespeeld op de vraag van heel veel klanten om in het district een filiaal te vestigen'


Met de slogan 'Stilstaan is geen optie' van de Finabank is gisteren door commercieel directeur Almar Giesberts een toost uitgebracht op de opening van het filiaal van deze bank in het district Wanica, zo schrijft Starnieuws vandaag, donderdag 24 oktober 2019.

'Uw ambities realiseren, ook hier in Wanica bieden wij op maat gesneden financiële oplossingen aan', zei Gabriela Gonesh, branche manager. Ze gaf aan, dat ongeveer 20.000 bedrijven en ondernemingen geregistreerd staan in het district. Volgens haar geeft het de potentie van Wanica aan.


Giesberts zei, dat met de opening is ingespeeld op de vraag van heel veel klanten om in het district een filiaal te vestigen. 'Als je naar Wanica kijkt heeft het ruim honderdduizend inwoners. Het is een belangrijk district. Op Google maps zie je dat het enorm uitbreidt. Heel veel mensen gaan hier wonen.' 

Hij stelde, dat het district steeds drukker en professioneler wordt. Ook zijn er veel bedrijven in de buurt om zaken mee te doen.

Gonesh deelde mee dat gekozen is voor Pad van Wanica als locatie vanwege de uitgestrektheid van het district. 'Omdat het een groot district is, hebben we gekeken naar een centrale plek. Zo zijn we dan nog te bereiken voor de verschillende ondernemingen en de huishoudens.'

De bouw van het filiaal heeft ruim US$ 1 miljoen gekost.

Giesberts zei, dat de strategie van de bank is om veel meer digitale diensten te leveren. Hij merkte op dat het echter nog tijd kost. De klanten van de bank kunnen hier ook tot acht uur 's avonds zaken komen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten