vrijdag 20 september 2019

Drie verdachten van dodelijke mishandeling aangehouden

57-Jarige Frans Biswane aan gevolgen mishandeling overleden


Drie mannen zijn gisteren aangehouden en hangende het onderzoek naar de dodelijke mishandeling van de 57-jarige Frans Biswane op zaterdag 14 september op de Willemshooplaan in verzekering gesteld. Het gaat om de 21-jarige I.S., de 53-jarige M.I. en de 39-jarige R.D., zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, vrijdag 20 september 2019.

Bij de mishandeling zouden de verdachten ook een schop hebben gebruikt. Biswane is vermoedelijk ten gevolge van die mishandeling in de vroege ochtend van zondag 15 september op zijn woonadres overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg die ochtend de melding, dat een man bewusteloos was geraakt op zijn woonadres. Agenten begaven zich naar de woning waar zij Biswane aantroffen. Hij scheen in bewusteloze toestand te verkeren.

Toen een ingeschakelde ambulance ter plaatse arriveerde om Biswane naar een ziekenhuis te vervoeren, kwamen de verpleegkundigen tot de ontdekking dat Biswane geen teken meer van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De politie van Uitvlugt heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten