vrijdag 20 september 2019

Braziliaans model Gizele Oliveira verbluft in kleine gehaakte bikinitop bij zwembad. te Cartagena, Colombia

Oliveira graag gezien model op Victoria's Secret modeshows wereldwijd



Het Braziliaans model Gizele Oliveira heeft deze week een nieuwe set foto's op haar Instagram-pagina gedeeld die haar 1.2 miljoen volgers doet smelten. De post werd donderdag 19 september 2019 met haar feed gedeeld en was meteen een hit. 

De upload bevat twee kiekjes van Oliveira in Cartagena, Colombia, waar ze enige tijd doorbracht in de zon bij het zwembad in een bikini die heel weinig aan de verbeelding overlaat:



Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) op



Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) op


De look bestond uit een minuscule gehaakte bikinitop die nauwelijks genoeg was om de wellustige troeven van het Victoria's Secret-model te bedekken.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) op


Gizele Oliveira is geboren op 7 mei 1993 in Vila Velha, Espirito Santo, Brazilië en begon haar modellencarrière in 2014, toen ze tekende bij IMG Model Agency en liep voor Dolce & Gabbana tijdens haar modeweekdebuut.

Ze liep op modeshows voor Elie Saab, Etam, Polo Ralph Lauren, Cushnie et Ochs, Rebecca Minkoff en Tory Burch.

Gisele is in redactionele artikelen verschenen voor Vogue Mexico, Vogue Brazilië, Vogue India, Elle France, L'Officiel India, Harper's Bazaar Kazachstan, was in een campagne voor H&M en leidde een schoonheidscampagne voor MAC Cosmetics.





In 2015 verscheen ze op de cover van Elle Brazilië geschoten door Nicole Heiniger. Ze is sindsdien verschenen op de cover van L'Officiel Thailand. In 2017 liep ze voor Victoria's Secret modeshow in Shanghai. In 2018 werd aangekondigd dat ze zou wandelen in de Victoria's Secret Fashion Show 2018.

(Suriname Mirror/Inquisitr/Instagram/Wikipedia)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten