woensdag 25 september 2019

Braziliaans fitnessmodel Bruna Luccas actief in - eigen merk - bikini's op Instagram

Model heeft eigen badkledinglijn met haar zussen, het merk heet Body Sisters



Het Braziliaanse fitnessmodel Bruna Luccas (1994) - in de volksmond bekend als Bru op Instagram - kent de kunst om haar 2,1 miljoen fans elke week te boeien met haar bikinifoto's. 

De huidige week was geen uitzondering, omdat het model naar haar pagina ging en een nieuwe foto deelde om haar fans te boeien. In een oogwenk stak het model een smalle straat over, gekleed in een schraal zwarte bikini die weinig aan de verbeelding van de kijkers liet door de genereuze weergave van haar huid.






Een bericht gedeeld door Bru (@bruluccas) op




Het model is te zien terwijl ze haar borsten vormde, en wegkeek van de camera toen de foto werd genomen. Ze gooide accessoires weg, koos voor minimale make-up en droeg haar haar naar beneden, houdt het simpel, maar sexy. Het lijkt erop dat het model niet erg camera-klaar was toen de foto werd gemaakt, en in het bijschrift schreef ze dat de paparazzi haar overal volgden.

Volgens de geotag werd de snap genomen bij de La Jolla Cove - een kleine, pittoreske baai en strand dat wordt omgeven door kliffen in La Jolla, San Diego, Californië, waar het model momenteel woont.





Volgens een artikel van Great Physiques werd Bruna geboren en getogen in Brazilië, maar ze verhuisde naar San Diego om een ​​full-time carrière als model na te streven.

Binnen minder dan een uur na het plaatsen heeft de foto meer dan 83.000 likes en meer dan 670 reacties verzameld waaruit blijkt dat fans gretig hebben gewacht op Bruna om een ​​nieuwe foto te posten.

Er zijn mogelijk twee redenen waarom Bruna graag bikini-foto's van zichzelf post elke week.





Een bericht gedeeld door Bru (@bruluccas) op


Ten eerste worden de foto's meteen viraal, omdat fans niet genoeg lijken te krijgen van het sexy figuur van het model.

Ten tweede heeft het model ook haar eigen badkledinglijn gelanceerd samen met haar zussen. Het merk heet Body Sisters. Dat afgezien, als een invloed van de social media, heeft Bruna ook contracten getekend met merken zoals Fashion Nova en Tru Women gezondheidsrepen en veel van haar foto's zijn gemaakt om die merken te promoten.



Een bericht gedeeld door Bru (@bruluccas) op




(Suriname Mirror/Inquisitr/Instagram/Caraota)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten