donderdag 15 augustus 2019

Personeel SAO houdt directie buiten de poort - 'Dit pikken we echt niet meer'

Medewerk(st)ers verontwaardigd over nog niet ontvangen vakantiegeld


Het personeel van de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) houdt sinds vanmorgen, donderdag 15 augustus 2019, de directie buiten het terrein te Geyersvlijt door de poort dicht te houden, aldus de Ware Tijd.

De werknemers zijn er niet over te spreken, dat ze geen vakantiegeld hebben gekregen zoals de ambtenaren eind juli hebben ontvangen. Ze zijn al een paar dagen in actie om de betaling af te dwingen.

'We zijn moe van de situatie en zolang de directie ons geld niet voor ons stort, mogen ze het complex niet betreden', zegt een personeelslid.

Bij de werknemers kan het er niet in, dat het al 15 augustus is en de mensen nog niet over hun geld kunnen beschikken, terwijl het gaat om een wettelijke verplichting. 'Dit pikken we echt niet meer. Een ieder heeft kinderen en straks begint het nieuwe schooljaar. We rekenen op het geld om schoolspullen te kopen', zegt ze.

De SAO had vorige week open dagen gehouden over haar studiemogelijkheden. Sommige medewerk(st)ers hadden toen geweigerd om hun medewerking te verlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten