woensdag 12 juni 2019

Assembleevoorzitster Geerlings-Simons reist eind juni halve wereld over

Geerlings-Simons 18, 19 en 20 juni met delegatie in Mexico-Stad en 25, 26 en 27 juni in Tokio


Leden van De Nationale Assemblee reizen medio juni naar drie vergaderingen. Twee van de delegaties worden geleid door Assembleevoorzitster Jennifer Geerlings-Simons. De voorbereiding van de buitenlandse reizen zijn gisteren besproken tijdens een huishoudelijke vergadering, zo meldt Starnieuws vandaag, woensdag 12 juni 2019.

De Board of Directors van ParlAmericas, waar Geerlings-Simons lid van is, houdt zijn 48e vergadering op 18, 19 en 20 juni in Mexico-Stad. De vergadering van de ParlAmericas Parliamentary Network on Geneder Equality Archieving balance in the World of Work wordt in dezelfde periode gehouden in Mexico. Naast Geerlings-Simons maken Marinus Bee (ABOP) en Jenny Warsodikromo (NDP) deel uit van de delegatie.

Een delegatie onder leiding van Oesman Wangsabesari (coalitie) neemt deel aan de vergadering van de Interparlementaire Unie. Parliamentary Engagement on Human Rights: Identifying good practices and new opportunities for Action wordt gehouden op 24, 25 en 26 juni in Genève, Zwitserland. VHP-fractieleider Chandrikapersad Santokhi en Keshopersad Gangaram Panday (NDP) zijn ook van de partij.

De laatste vergadering deze maand wordt gehouden in Tokio, Japan, op 25, 26 en 27 juni. Het gaat om de Women Political Leaders Summit 2019. Naast delegatieleidster Geerlings-Simons, reizen ook mee Krishna Mathoera (VHP) en Aida Nading (NDP).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten