woensdag 1 mei 2019

Ose Jabini (39) nieuwe onderdirecteur Verpleegkundige Aangelegenheden RGD

Oud-directeur van  Ashiana: 'In het leven moet je uitdagingen aangaan, ik ga ze niet uit de weg, maar grijp ze aan'


Ose Jabini (39) gaat vanaf morgen aan de slag als de nieuwe onderdirecteur Verpleegkundige Aangelegenheden van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Hij wordt ingewerkt door zijn voorganger die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Anderhalve week geleden werd Sebita Gopal aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van de RGD. Zij heeft overgenomen van Edwin Noordzee, die anders ingezet zal worden binnen het ministerie van Volksgezondheid. Dit meldt de Ware Tijd vandaag, woensdag 1 mei 2019.

Na drie jaar leiding te hebben gegeven aan het verzorgings- en verpleeghuis Ashiana is Jabini per 1 maart afgezwaaid. Hij heeft het roer overgedragen aan Christin Alspeer. Vanaf die dag heeft hij een rustperiode ingebouwd om morgen bij de RGD te starten.

Jabini zegt, dat er een beroep op hem is gedaan om leiding te geven aan het verpleegkundig deel van de RGD. Hij denkt dat hij is opgevallen door zijn manier van aanpak bij zijn vorige functie en de daarbij geboekte positieve resultaten. 'In het leven moet je uitdagingen aangaan. Ik ga ze niet uit de weg, maar grijp ze aan.' Jabini geeft aan dat communiceren zijn sterke zijde is als hij leiding geeft.

'Als leidinggevende betrek ik altijd mijn medewerkers. In mijn functioneren pas ik altijd leiderschap toe. Medewerkers voelen zich gewaardeerd als ze betrokken worden.' Hij streeft ernaar om de betrokkenheid, kwaliteit en dienstverlening binnen de RGD te verbeteren.

Jabini heeft eerder tien jaar gewerkt als ziekenhuisverpleger en bezit een bachelorgraad in verpleegkunde. Recentelijk behaalde hij zijn masters in Business and Management. Ook was hij onderwijzersmanager bij het Psychiatrisch Centrum Suriname en gaf voor korte tijd leiding aan de Esther Stichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten