zaterdag 2 maart 2019

Etnel (NPS): 'Van Trikt is aangesteld voor verdere vernietiging van Suriname'

'Van de nieuwe governor verwacht ik helemaal niets, behalve ellende voor land en volk'


Volksvertegenwoordigster Patricia Etnel (NPS) is totaal niet onder de indruk van de aanstelling van Robert-Gray van Trikt als de nieuwe governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS). De wisseling van de wacht op dit cruciaal instituut typeert zij als de ‘verdere vernietiging van Suriname’. 

'Van de nieuwe governor verwacht ik helemaal niets behalve ellende voor land en volk. De voormalige governor, Glenn Gersie, had absoluut niets misdaan om de laan uitgestuurd te worden. Het enige wat conform de inzichten van deze regering mis is gegaan, is dat Gersie niet mee wilde meewerken aan de verdere vernietiging van het land', beklemtoont Etnel zaterdag 2 maart 2019 in het Dagblad Suriname.

Zij ziet dus geen reden om hoopvol gestemd te zijn over betere tijden voor Suriname.

Van Trikt heeft ondertussen afstand moeten nemen van zijn Nederlandse nationaliteit om de scepter te kunnen zwaaien op CBvS.

In de optiek van Etnel kenmerkt de huidige regering zich door het leningenbeleid, de monetaire financiering en een gebrek aan liefde voor de productiesector. 'Het is een trieste zaak waar een rooskleurig toekomst voor onze natie een ver-van-mijn-bed-show is', aldus de politica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten