dinsdag 12 maart 2019

Braziliaanse vrouw steekt security guard neer bij nachtclub in Anamoestraat

Vrouw was door beveiliger wegens misdragingen nachtclub uitgezet


De politie van Geyersvlijt kreeg zondagavond een melding van een steekpartij in de Anamoestraat bij een nachtclub. Uit het politieonderzoek blijkt, dat de beveiliger een vrouw uit de club had gezet. Zij misdroeg zich. Maar, ze keerde terug en wenste naar binnen te gaan. De guard bood haar geen toegang, wat niet in goede aarde bij haar viel, aldus het Dagblad Suriname vandaag, dinsdag 12 maart 2019.

Zij pakte een keukenmes en stak het slachtoffer in zijn linkerschouder. Omstanders schakelden de politie in. Ter plaatse aangekomen werd de verdachte aangetroffen en ook het mes waarmee zij de security guard had verwond. De vrouw verkeerde onder invloed van alcohol. Zij werd overgebracht naar het bureau en het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

In het belang van het verdere onderzoek is de Braziliaanse vrouw in verzekering gesteld. Het mes is door de politie in beslag genomen. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten