maandag 25 februari 2019

21-Jarige Peruaanse verstikt haar baby dochtertje en steekt haar in brand

(Bron foto: Daily Star)
Claudia Lucero Oscava Burgos (21) komt tot daad, omdat haar man haar zou hebben bedrogen


De Peruaanse politie heeft donderdag 21 februari 2019 de 21-jarige Claudia Lucero Oscava Burgos gearresteerd in Puno, in het zuiden van Peru, nadat de vader van hun baby, Marco Antonio Ticona Chiccalla, beweerde dat ze zijn dochtertje had vermoord.

Burgos beweerde in eerste instantie, dat de baby was gestorven nadat zij uit bed was gevallen en toegaf dat zij het lichaam had begraven aan de rivier de Hatun Mayu op 7 februari. De politie zette het gebied af en verrichtte een onderzoek, maar kon de overblijfselen van het kindje niet vinden.

Toen ze terugkwamen om de moeder te ondervragen, gaf ze toe haar baby te hebben verstikt met een deken voordat ze het lichaampje verbrandde en het in een graansilo dumpte, meldden de lokale media.

Burgos werd verondersteld de baby te hebben vermoord nadat zij had ontdekt dat haar man haar had bedrogen met een collega. De politie keerde terug naar de locatie en ontdekte dat het meisje in dekens was ingepakt en gedeeltelijk was verbrand. De stoffelijke resten van het kind zijn verzonden voor een autopsie terwijl de moeder in politiehechtenis blijft terwijl het onderzoek voortgaat.


(Suriname Mirror/El Comercio/Daily Star)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten