maandag 14 januari 2019

HVB gaat alleen de 2020-verkiezingen in

HVB lanceert haar verkiezingscampagne tijdens opo yari-vergadering


De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) zal zonder partners de komende verkiezing ingaan. Raymond Sapoen, politieke leider van de partij, zegt vandaag, maandag 14 januari 2019, in de Ware Tijd, dat zijn organisatie geen moeite heeft met de voorstellen om pre-electorale combinaties te verbieden. 

De HVB lanceerde haar verkiezingscampagne zaterdag tijdens een opo yari-vergadering nabij Hanna's Lust. Sapoen zei daar, dat de partij aanzienlijk gegroeid is in de afgelopen drie jaar. Hij is ervan overtuigd, dat de groei zich zal voortzetten en dat de HVB een goede beurt zal maken in 2020.

'Het jaar was nauwelijks begonnen of we werden vanuit een bepaalde hoek aangevallen. Maar wij maken ons niet druk, wij gaan door met onze hervormingsgedachte en we bereiden ons serieus voor op de komende verkiezing.' Hij vroeg de leden die ook willen dat de HVB alleen de verkiezing ingaat, om op te staan.

'Wij zijn een partij voor iedereen, dwars door etnische en religieuze lijnen', zegt Sapoen. Hij ziet het als opdracht van de partij om harder te werken voor het volk en de boodschap van hervorming verder te delen met de gemeenschap. 'Onze taak is om samen met gelijkgerichte partijen, waaronder zeker onze vriend BEP en anderen, de missie van hervorming uit te voeren', aldus Sapoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten