maandag 14 januari 2019

18-Jarige Guyanese jongen misbruikt meisje van 8 jaar te Wit Santi

Op de vlucht naar Guyana is verdachte in bus door politie van Apoera gearresteerd


De politie van Apoera heeft donderdag een 18-jarige jongen aangehouden op verdenking van seksueel misbruik. De verdachte was werkzaam bij iemand te Wit Santi, waar hij kind aan huis is, aldus het Dagblad Suriname zondag 13 januari 2019.

De vader van het 8-jarig meisje had de verdachte de vrijheid gegeven om vrij met zijn gezin om te gaan. Eerder deze week was de verdachte samen met het 8-jarig meisje in een kamer. Tijdens het spelen kuste hij het meisje. Hij bracht haar daarna achter de woning en achter een watertank misbruikte hij het kind.

Vervolgens pakte de verdachte een bus om naar Apoera te gaan en vervolgens Guyana.

Het meisje vertelde dezelfde dag haar moeder, dat de verdachte aan haar had gezeten. Toen de moeder de vagina van haar dochtertje bekeek, bleek het meisje scheuringen te hebben opgelopen. De volgende dag werd de politie ingeschakeld.

De politie bereikte informatie, dat de verdachte naar zijn geboorteland zou vertrekken. Terstond werd de politie van dat ressort ingeschakeld, die de vluchtende verdachte staande hield in een bus. Hij is ter zake seksueel misbruik ingerekend. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Jeugd doorgangscentrum Opa Doeli.

De verdachte blijft aangehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten