vrijdag 7 december 2018

Bromfietser onder curieuze omstandigheden op Magentha Kanaalweg doodgereden

Slachtoffer, dronken, door bromfietser aangereden en daarna waarschijnlijk door andere weggebruiker

Na eerste aanrijding was slachtoffer nog bij kennis....


De 34-jarige bromfietser Ramesh Mahes is in de vroege ochtend van donderdag 6 december 2018 op de Magentha Kanaalweg dodelijk aangereden. De politie van het ressort Santo Boma kreeg de melding van een aanrijding tussen twee bromfietsers, zo meldt het Korps Politie Suriname. 

Op de plek aangekomen verklaarde een bromfietser dat hij over de Magentha Kanaalweg reed in de richting van de Nieuw Weergevondenweg. Voorbij de Welgedacht C weg merkte hij, dat een  bromfietser op de weg stilstond. Hij week uit, maar kon niet meer voorkomen dat de man werd aangereden. Mahes bleek onder invloed van alcohol te verkeren.

De veroorzaker verklaarde verder de man, die nog aanspreekbaar was, aan een kant van de straat te hebben geplaatst en liep een eind verder op zoek naar hulp. Bij terugkeer op de plek waar de aanrijding had plaatsgevonden, trof de veroorzaker Mahes midden op de weg aan.

Hij vermoedt dat de man is opgestaan vanwaar hij hem had laten plaatsnemen en dat hij voor een tweede keer moet zijn aangereden. Ook de politie van de verkeersunit van regio Midden heeft het vermoeden, dat het slachtoffer een tweede keer is aangereden, gezien de schade aan zijn bromfiets en de aangetroffen situatie.

De personalia van het slachtoffer zijn zaterdag 8 december door de politie bekendgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten