vrijdag 5 oktober 2018

Misiekaba (NDP) is stiefmoederlijke behandeling Ramgoelamweg van ministerie van OWT&C beu

'Het is tot hier en niet verder, ik waarschuw, dit moet ophouden'

 Eridoriestraat te Ramgoelam, 4 oktober, nadat OWT&C werkzaamheden heeft verricht eerder op de dag
'Mensen moeten niet zeggen, dat omdat na mi birti ik aan de bel trek, maar dit kan echt niet'


NDP-Assembleelid André Misiekaba is niet te spreken over de stiefmoederlijke behandeling die de Ramgoelamweg te Latour krijgt van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). De straten verkeren in een slechte staat, maar de Eridoriestraat verkeert in een zeer slechte staat. Zelfs in deze droge tijd trekt het water niet weg, aldus Starnieuws vandaag, vrijdag 5 oktober 2018.

OWT&C is gisteren in de straat geweest, maar in plaats van verbetering is de situatie nog erger geworden, stelt Misiekaba. Hij wil ingrijpen van de autoriteiten, want er wordt volgens hem een loopje genomen met de mensen.

Misiekaba zegt, dat hij niet gemakkelijk alarm slaat als het gaat om de Ramgoelamweg, omdat hij van die buurt komt. Mensen moeten niet zeggen dat 'omdat na mi birti daarom trek ik aan de bel. Ik praat veel meer over andere buurten, maar dit kan echt niet. Wat is OW hier komen doen, want er is een poespas van gemaakt', stelt de politicus die gisteravond de situatie is gaan controleren.

'De wegen aan de Ramgoelamweg zijn zo slecht dat ik er geen woorden voor heb. Ressortraadsleden zijn continu bezig de aandacht te vragen, maar er wordt een loopje genomen met de mensen.' 

Hij zegt niet eens zo ver te gaan om politiek te stellen wat Latour oplevert aan verkiezingswinst. Het gaat erom dat de situatie niet geaccepteerd kan worden. De politicus wil niet horen, dat het ministerie bezig is in de buurt.

'Na aandringen is men geweest, maar het is van kwaad tot erger geworden. In de jaren tachtig is de Ramgoelamweg bestraat. Maar, de infrastructuur is niet goed onderhouden in de loop der jaren, waardoor het water niet wegtrekt. De Eridoriestraat is bar, bar, bar slecht. Het is onvoorstelbaar. Er is geen tweede straat in Paramaribo die er zo verschrikkelijk uitziet. Het is tot hier en niet verder. Ik waarschuw, dit moet ophouden.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten