dinsdag 30 oktober 2018

Braziliaanse voetballer van São Paulo op gruwelijke en bizarre wijze om het leven gebracht

Daniel Correa Freitas (24) had twee diepe sneeën in zijn nek en zijn hoofd lag er bijna af


Een gruwelijk bericht uit Brazilië: São Paulo-speler Daniel Correa Freitas (24) is zwaar verminkt gevonden in de struiken langs de weg in Sao Jose dos Pinhais, in het zuiden van Parana. De details zijn schokkend, melden Braziliaanse media.

De officiële doodsoorzaak is nog niet bekend, maar de speler zou verschrikkelijk gemarteld zijn. 'Gezien de staat van het lichaam, gaat het om een zeer gewelddadige situatie', laat een politiewoordvoerder weten aan de lokale krant Band B. 'De man had twee diepe sneeën in zijn nek en zijn hoofd lag er bijna af. Zijn genitaliën waren zelfs afgesneden.'


Freitas - zo zou uit bewijs blijken - is op straat vermoord en daarna zo'n dertig meter over straat gesleurd, om vervolgens in de struiken achtergelaten te worden. De plek waar Freitas werd aangetroffen staat bekend als een gure en verlaten plek waar de politie nauwelijks komt.


Over de aanleiding van de moord is nog niets bekend.

De aanvallende middenvelder begon zijn carrière bij Botafogo. In 2015 transfereerde hij naar Sao Paulo. Dit seizoen werd hij verhuurd aan São Bento.


(Suriname Mirror/voetbalprimeur.nl/em.com.br/goal.com/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten