dinsdag 11 september 2018

Ode aan levende muzieklegende Oscar Harris in Theater Zuidplein Rotterdam

Genieten op 6 oktober van heerlijke muziek van The Twinkle Stars en Oscar’s solowerk


Een ode aan de levende muzieklegende Oscar Harris vindt zaterdag 6 oktober 2018 plaats in Theater Zuidplein te Rotterdam. Geniet volop van de heerlijke muziek van The Twinkle Stars en van Oscar’s solowerk van acht uur tot elf uur 's avonds.

De uit Suriname afkomstige zanger Oscar Harris werd op 30 november 1943 geboren te Albina. Hij was in de jaren ’70 één van de bekendste en populairste Surinaamse artiesten woonachtig in Nederland.

En tot op de dag van vandaag nog bij velen zeer populair en geliefd!



Na in 1963 gearriveerd te zijn in Nederland, sluit Oscar zich in 1965 aan bij de Amsterdamse band The Twinkle Stars, om vervolgens te scoren met hun grote hit 'Soldiers Prayer' en stonden twee weken lang op nummer één in De Daverende Dertig. Hits als ‘Clap Hands for Baby’, ‘Since I met you Babe’ en ‘Disco Calypso’ volgden snel.

In 1973 besloot Harris om de groep te verlaten om een solocarrière te beginnen. Hij wordt gevraagd voor diverse Internationale gastoptredens en zijn tournees in Duitsland, Scandinavië, Frankrijk en zelfs Turkije zijn een daverend succes.

Aan deze muziektheatervoorstelling werken topartiesten en – musici mee als Denise Jannah, Leslie Vos, John Oldenstam en Lucien Felicien. Uiteraard is Oscar zelf ook aanwezig tijdens deze prachtige avond.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten