zaterdag 1 september 2018

Minister Chet Greene van Antigua en Barbuda op bezoek in Suriname

'Een nieuwe dag in de relatie tussen Suriname en Antigua en Barbuda'

(Bron foto: NII)

Minister van Buitenlandse Zaken Yldiz Pollack-Beighle heeft een ontmoeting gehad met minister Chet Greene van Buitenlandse Zaken, Internationale Handel en Immigratie van Antigua en Barbuda. 'Een nieuwe dag in de relatie tussen Suriname en Antigua en Barbuda', aldus Pollack-Beighle, zo bericht het Nationaal Informatie Instituut, NII.

Kort na zijn aankomst op 30 augustus voerde de bewindsman gesprekken met vertegenwoordigers van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij en Fly All Ways. Vervolgens had minister Greene een gezamenlijke ontmoeting met de ministers van Buitenlandse Zaken, Handel, Industrie en Toerisme en Landbouw, Visserij en Veeteelt. Ook het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie was vertegenwoordigd bij de bespreking, in de persoon van de directeur van Transport.

De onderwerpen in de ontmoeting hebben zich met name toegespitst op politieke en technische gebieden van samenwerking inclusief landbouw, veeteelt, handel, toerisme en transport.

De minister van Antigua and Barbuda bracht vrijdag een bezoek aan waarnemend president Ashwin Adhin en heeft de delegatie enkele schapenfokkers bezocht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten