woensdag 19 september 2018

Hondje in Bagua, Peru, geboren met twee neuzen, twee bekjes en vier ogen

Lokale bewoners verzamelen zich rond huis van eigenaar om glimp op te vangen van puppy


Videobeelden tonen de puppy - geboren met twee neuzen, twee bekjes en vier ogen - slapend in de armen van de eigenaar. De kop van het hondje wordt tegen de camera gehouden, terwijl het liefdevol wordt verzorgd gedurende de dagen nadat het was geboren. 

De puppy maakte deel uit van een nest van zes stuks dat ter wereld kwam in Bagua, Peru, bij de familie Huangal Ortiz.

De eigenaar zegt, dat de tweekoppige hond wordt behandeld als de rest van het nest en voegde eraan toe dat, hij van plan is om een dierenarts te bezoeken om te zien wat hij nog meer kan doen.



Lokale bewoners zijn verzameld rond het huis van de eigenaar om een glimp op te vangen van de puppy. En nu worden de videobeelden van het hondje gedeeld op social media.

Eén persoon  zei: 'Ik wil er een, het is mooi.' Een ander voegde toe: 'Het trieste is dat het niet lang zal duren. Deze gevallen eindigen zo.' En een derde beweerde: 'Nu zullen er mensen zijn die beweren dat het iets van de duivel is.' 'Sataniseer geen arm wezen, je moet de reden en wetenschappelijke logica begrijpen die misvorming veroorzaakt. Help het en maak er geen misbruik van, liefde en zorg is de beste manier om er voor te zorgen.'

(Suriname Mirror/Daily Star/La Republica/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten