zaterdag 15 september 2018

Beroemd Peruaans model en actrice uit Peru, Melissa Paredes, poseert graag op Instagram

De nieuwste foto's van Paredes op haar Instagram-account, in bikini, hebben velen betoverd



Het beroemde model en actrice uit Peru, Melissa Paredes, laat zien dat haar figuur, nadat ze haar elf maanden oude dochter heeft gebaard, niet is veranderd. Na de geboorte van haar baby wijdde ze zich aan het herstellen van haar lichaam om ook een ​​goede gezondheid te hebben voor haar verschillende rollen op tv en in het theater.

De nieuwste foto's die ze naar Instagram-account heeft geüpload en waarop ze in een bikini te zien is, hebben velen betoverd. Via Instagram deelt de actrice met haar miljoen en een half volgers hoe goed ze uitziet bijna een jaar na de geboorte van Mia.





Het model reisde een paar dagen geleden naar de Peruaanse jungle om een ​​fotosessie te maken en verbaasde iedereen met haar figuur. De beelden overschreden duizenden 'Likes' en complimentjes van de Instagram-gebruikers.

'Een van de dingen die ik het leukste vind aan mijn baan, is om mooie plekken in mijn land te kennen', zei Melissa Paredes op een van de foto's na haar reis naar Iquitos.




Een bericht gedeeld door Melissa Paredes (@melissapareds) op




In recente publicaties kan de schoonheid worden gezien in een zwart badpak terwijl ze geniet van het goede weer.

Sinds Melissa Paredes het leven schonk aan Mia, hing het Peruaanse model aan hoe haar fysieke verandering was na het verstrijken van maanden.

Ze had haar debuut als actrice via de schermen van América TV in de telenovela 'Ojitos Sorcerers', geproduceerd door Michelle Alexander. Na haar deelname aan deze productie won het koppel van de voetballer van Deportivo Muinicipal, Rodrigo Cuba, de liefde van velen en de kritiek van enkelen die de inspanning van het prachtige model niet op prijs stelden.




Melissa Paredes maakte haar debuut als actrice in de telenovela 'Ojitos Sorcerers' en het melodrama werd al in Ecuador gelanceerd via het kanaal CT Ecuatoriana De telenovela waarin acteur Sebastián Monteghirfo ook de hoofdrol deelt, veroverde het Ecuadoraanse publiek, waardoor het het meest bekeken werd op de eerste dag, met 17.1 beoordelingen, volgens cijfers van Kantar Ibope Media.



(Suriname Mirror/La Republica/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten