maandag 27 augustus 2018

22-Jarige Venezolaanse Lele Pons van Instagram naar toekomstig sexy reggaeton-ster

26.6 Miljoen volgers op Instagram en meer dan 10 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal



Onlangs kondigde Universal Music Group Lele Pons aan, een van de grootste multiculturele sterren in de digitale wereld, als zijn nieuwe muzikale artieste. Nu presenteert het Venezolaanse meisje haar eerste single: 'Jaloers'.

Lele Pons heeft haar Instagram-account  om haar geluk in de muziek te beproeven. Meer dan 34 miljoen views tot nu toe voor 'Celoso', de video van de eerste officiële single van de tot nu toe een van de meest erkende beïnvloeders van Instagram, Lele Pons, na een contract getekend te hebben met Universal Music Group.

Op de videoclip van 'Jaloers' is het lied te horen met reggaeton-ritme waarin Pons haar talent laat zien en horen samen met Bigram John Zayas 'DVLP', Dez Wright, Luis Meléndez 'Luyo', Miguel Duran en Aleja Alberti. De officiële video werd geregisseerd door de Amerikaan Rudy Mancuso, die beroemd is om zijn clips op het YouTube-platform, onder de choreografie van Nick DeMoura (die met artiesten zoals Justin Bieber heeft gewerkt aan de 'Believe Tour').



Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons) op

De première van 'Celoso' betekent een volgende stap in de carrière van de Venezolaanse Lele Pons, die heeft geschitterd als een comédienne, actrice, regisseur, danseres en zangeres en een wereldwijd nooit eerder bereikt publiek heeft bereikt.

Lele was al in de muzikale wereld toen ze debuteerde met 'Dicen', een duet met de Colombiaanse-Italiaanse kunstenaar Matt Hunter, dat in drie maanden de 100 miljoen bezoeken op YouTube overtrof, met platina en top 3 noteringen in de Latijns-Amerikaanse hitlijsten van Spotify. Dit nummer werd door het tijdschrift 'Rolling Stone' omschreven als een duidelijk voorbeeld van de succesvolle komst in de muziek van een digitale ster.


Wie is Lele Pons 
Lele Pons werd geboren in Caracas, Venezuela, op 25 juni 1996. Ze verhuisde met haar gezin naar de Miami, Verenigde Staten, om haar studies voort te zetten en zich permanent te vestigen in Los Angeles, waar ze momenteel verblijft.
Door 'Time' werd ze beschouwd als de 'meest invloedrijke Venezolaanse', is de contentmaker die 26.6 miljoen volgers op Instagram heeft en meer dan 10 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal.

Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons) op


Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons) op


Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons) op

Ze werd opgenomen in de 'New Stablishment -lijst van Vanity Fair - samen met Mark Zuckerberg en Tim Cook - terwijl ze voor 'Forbes' dis genoemd in de Top 10-ranglijst van de beste entertainment-beïnvloeders van 2017.

Lele's connecties met de muziekindustrie zijn ook diep, haar video's van dansen en choreografieën dragen bij aan de sociale zichtbaarheid van de successen van talloze sterren van Latijns-Amerikaanse muziek. Lele's tekstvideo voor 'Downtown' van Anitta & J Balvin trok meer dan 200 miljoen bezoeken. Ze maakte ook een geweldige verschijning in de hitvideo 'Havana' van Camila Cabello.


Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons) op

(Suriname Mirror/publimetro.pe/YouTube/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten