zaterdag 30 juni 2018

NPS is haar verkiezingscampagne gestart te Meerzorg, Commewijne

(Bron foto's: NPS Commewijne)
Voorzitter NPS Commewijne: 'Opkomst  teken dat in 2020 uitmuntend resultaat wordt behaald'


De NPS is vrijdag te Meerzorg begonnen met haar verkiezingscampagne. Marlon Budike, voorzitter van de afdeling Commewijne, is bijzonder tevreden met de opkomst, zo meldt de NPS Commewijne zaterdag 30 juni 2018. Voor hem is het een teken dat in 2020 een uitmuntend resultaat zal worden behaald. 

Partijleider Gregory Rusland heeft tijdens de bijeenkomst drie kernbesturen geïnstalleerd. Het gaat om kern Meerzorg 'Het Licht', Ellen en Nieuw Amsterdam.

Hij stak kernvoorzitters Bisoen Jakhari (Nieuw Amsterdam), Faroek Choerahoe (Het Licht) en Esme Hek (Ellen) een hart onder de riem. Volgens hem zal er van alles worden gedaan om het succes van de NPS te dwarsbomen.

'Laat u niet afhouden van uw doel om voor u zelf en de partij een succesvolle campagne te voeren, benadrukte Rusland. Suriname zal nationaal en internationaal het vertrouwen moeten herwinnen om als natie weer fier overeind te staan met een stabiele wisselkoers,voorspelbaar beleid en ontwikkeling voor eenieder', stelde de partijvoorzitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten