woensdag 13 juni 2018

Man (41) in Kollam, India, schildert zijn huis en auto in Braziliaanse kleuren

'Brazil' Sudheer is een die-hard fan van het voetbalteam van Brazilië

(Bron foto's: LV Alexander)

Het is geen geheim voor de bevolking van Kollam in de staat Kerala, India, dat Sudheer een die-hard fan is van het voetbalteam van Brazilië. Met het FIFA Wereldkampioenschap voor de deur, heeft de kapitein van het voetbalteam van het Kollam-stadion nu het spel verhoogd door zich onder te dompelen in Braziliaanse kleuren. 

De 41-jarige man wordt door de inwoners van Pallimukku, waar hij woont, 'Brazil Sudheer' genoemd en nu lijkt het erop, dat mensen meer redenen hebben om zich aan de naam te houden.

Sudheer heeft zijn twee verdiepingen tellende huis geel en blauw geschilderd, de kleuren van de Braziliaanse vlag. Niet alleen zijn huis, maar ook zijn Ford Ikon-auto de kleuren van het team heeft, dat Sudheer aanbidt.


Sudheer zegt tegen The News Minute dat de waanzin van het WK al op het dak is. 'Deze keer hebben we er alle vertrouwen in dat Brazilië de beker zal opheffen. Daarom heb ik deze keer zoveel gedaan', zegt Sudheer, eraan toevoegend dat hij vasthoudt aan het dragen van de teamtrui tot het wereldkampioenschap eindigt.

Sudheer's auto en fiets zijn nu beschilderd met de gezichten van de leidende spelers van het Braziliaanse team - Neymar, Philippe Coutinho, Marcelo, Casimiro, Gabriel Jesus, Ronaldo en Roberto Carlos.

Dit is niet de eerste keer dat Sudheer - die een sapwinkel runt - een Braziliaanse make-over heeft gegeven aan zijn bezittingen. Maar, het is zeker de eerste keer dat hij zoveel geld heeft uitgegeven aan het tonen van zijn passie.

'Ik heb mijn auto een make-over gegeven voor de afgelopen vier World Cup-wedstrijden. Vroeger deed ik dat door stickers en gezichten van de spelers in mijn auto te gebruiken. Deze keer, omdat ik zo overtuigd ben van de overwinning, heb ik een paar maanden geleden mijn huis geschilderd ter voorbereiding op het WK. En deze keer hebben we zelfs voor mijn fiets verf en stickers gebruikt', zegt hij.


In totaal heeft Sudheer maar liefst 56.000 Rupees uitgegeven voor het om zijn auto aan te passen, en zegt dat hij toestemming heeft gekregen van de afdeling Motorvoertuigen om de voertuigen nog een jaar in deze staat te houden. 'Het team zal ongetwijfeld deze keer winnen en ik zal de wijzigingen minstens een jaar behouden. Mijn familie is een groot voorstander van alles wat ik doe, maar als ze weten dat ik hier zoveel geld aan besteed heb, weet ik niet zeker of ze het goed zullen keuren. Maar, uiteindelijk is alles voor het team', zegt Sudheer.

(Suriname Mirror/The News Minute/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten