zondag 13 mei 2018

Aanstaand Braziliaans bruidspaar verongelukt in nacht voor huwelijk

Tijdens inhalen rijdt aanstaande bruidegom frontaal tegen tegenligger

(Bron foto: Twitter)

 Luana Alves (36) en haar verloofde Rodrigo Nogueira (31) zouden elkaar vrijdagvoormiddag om 11 uur hun jawoord geven in een kerk in Passos, in het zuidoosten van Brazilië. Maar, in de nacht voor hun huwelijk sloeg het noodlot toe. 

De twee waren naar huis aan het rijden om daar de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen voor hun grote dag toen ze betrokken raakten bij een auto-ongeluk.


Volgens de politie probeerde Rodrigo een ander voertuig in te halen, maar kwam het tot een frontale aanrijding met een tegenligger. Toekomstige bruid Luana was op slag dood. Haar vriend Rodrigo stierf enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn zware verwondingen.

Hun familieleden, waarvan velen net waren aangekomen in de stad om het huwelijk te vieren, moesten plots samen de begrafenis van hun geliefden regelen. Ze beslisten de begrafenis op dezelfde dag te houden als het geplande huwelijk, zo melden lokale media.

De bestuurder van het andere voertuig, Jorge Rocha (50), werd na het ongeval nog naar het ziekenhuis gebracht. Ook hij overleed daar later aan zijn verwondingen.


 (Suriname Mirror/AD/Nieuwsblad/Em.com.br/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten