donderdag 29 maart 2018

Vermoedelijke roofmoord omgeving Tangibaweg, Lelydorp

60-Jarige Chinees dood aangetroffen door agenten in woning

Moeder en een zoon bij beroving gewond geraakt bij een supermarkt


De 60-Jarige Chinees Sheng Pin Liang is vanochtend, donderdag 29 maart 2018, iets na zes uur, door agenten dood aangetroffen in zijn woning in een zijstraat van de Tangibaweg te Lelydorp. De man werd met de kolf van een vuurwapen op zijn hoofd geslagen en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Kort daarvoor vonden agenten twee slachtoffers van Chinese afkomst met verwondingen bij een supermarkt, de echtgenote en hun zoon. De zoon verklaarde, dat zij tussen twee en drie uur vanochtend beroofd zijn door twee mannen, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De slachtoffers zijn woonachtig in een zijstraat van de Tangibaweg waar zij aan pluimvee en landbouw doen. Hij verklaarde verder, dat zijn vader zich nog op het woonadres bevond. De overvallers verlieten de plek met het voertuig van de slachtoffers.

De zoon en de moeder, die gekneveld waren, konden zich bevrijden. Zij liepen naar de hoofdweg en zochten hulp.

De twee slachtoffers werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het lichaam van Sheng Pin is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten