donderdag 8 februari 2018

Artiesten van naam komende maanden op podia in Peru

Radiohead, Katy Perry, Depeche Mode, Phil Collins, The Pretenders en Liam Gallagher naar Peru



Begin maart zullen de sterren massaal naar Peru trekken voor langverwachte concerten in Lima. Met headlining-namen als Radiohead, Katy Perry, Depeche Mode en Phil Collins allemaal gepland voor optredens in het land, worden Peruanen getrakteerd op een jaloers aanbod aan concerten om uit te kiezen.

Popster Katy Perry zal een bezoek brengen aan Lima, nadat ze daar drie jaar geleden had opgetreden. De geplande show op 21 maart in de Jockey Club in Lima maakt deel uit van haar laatste wereldtournee die vorig jaar september in Canada begon. 'Witness', haar vijfde studioalbum, stond bovenaan de hitlijsten in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, toen het vorig jaar werd uitgebracht.



De Britse rockgroep Depeche Mode komt ook terug naar Lima voor haar nieuwste album, 'Global Spirit'. De band staat gepland om op 18 maart in het National Stadium te spelen.



Andere beroemde Engelse muzikanten zullen ook in maart aanwezig zijn om de massa's te vermaken in Peru. Liam Gallagher, van Oasis, komt als een solo-act naar het Park of the Exposition op 27 maart.

Twee weken eerder treden Phil Collins en de Pretenders op in de Jockey Club, zijn eerste concert in Peru sinds meer dan twintig jaar.


Alternatieve rockgroep Radiohead speelt 17 april in het National Stadium. Het album 'A Moon Shaped Pool' uit 2016 werd genomineerd voor het beste alternatieve album tijdens de Grammy Awards van dat jaar en markeerde de zesde keer dat de groep een album in de hitlijsten in zijn geboorteland UK had.


Andere opmerkelijke concerten zijn The Killers die in de Jockey Club op 27 maart spelen op tournee voor hun album 'Wonderful Wonderful'.

Op 6 mei zullen The Kooks het podium betreden bij Domos Art in de Costa Verde in Lima.


Beroemde Latino-acts als Colombia's Bomba Estéreo, Carlos Vives, Wisin van Puerto Rico en Uruguay's Jorge Drexler zullen de komende maanden ook op de podia van Peru rocken. Bezoek Peru.com voor een volledig overzicht van acts met locaties en showdata.

Een andere grote Latino-acte die naar Peru komt is Miranda !, een show die concertgangers daadwerkelijk kunnen sponsoren via crowdfundingplatform Weeshing. De tool die prominent aanwezig is in Latijns-Amerika, geeft gebruikers de kans om niet alleen bepaalde concerten tot leven te brengen, maar ook daadwerkelijk van die shows te profiteren. 'We kunnen evenementen financieren waar de meeste conventionele bronnen dat niet doen', zei CEO Scott McIntyre. 'We kunnen de risico's van live evenementen beïnvloeden, omdat wij (de oprichters en het hogere personeel) allemaal tientallen jaren betrokken zijn geweest bij het organiseren van concerten. Dus, wetende hoe het bedrijf werkt, zijn we in staat het producentenrisico te verminderen en de opbrengst te delen met investeerders.'

Festivals die plaatsvinden in maart, zoals Juntos En Concierto X en het Solaris Festival, geven concertgangers de kans om meerdere acts in één evenement te zien. Geïnteresseerden kunnen online festivaltickets kopen bij Conciertos Peru.

(Suriname Mirror/Peru ReportsTwitter/Facebook/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten