vrijdag 12 januari 2018

Venezolaanse havenstad La Vela de Coro is in rouw gedompeld

(Bron: Twitter)
'Er zijn slechts vier personen gevonden, waar zijn de anderen?'

 
Familieleden van de Venezolaanse jongeren die dinsdagavond in twee bootjes richting Curaçao voeren - met dodelijke afloop voor opvarenden van het bootje dat op de rotsen liep - wachten wanhopig op nieuws uit Curaçao. De havenstad La Vela de Coro is in rouw gedompeld, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, vrijdag 12 januari 2018.

De namen van de vier overledenen zijn bekend: Danny José Sánchez Piña (33) en zijn zus Joselyn Piña (24), Oliver Cuahuromatt Velásquez (33) en de achttienjarige Jeanaury Guadalupe Jiménez Chirinos, die zich aan de universiteit in Coro voorbereidde op een functie bij de Douane.

Foto’s van hun lichamen op de rotsen bij Koraal Tabak bereikten eergisteren de familie in La Vela de Coro, waar alle slachtoffers vandaan komen. Via social media worden de beelden volop gedeeld, waarbij herhaaldelijk de vraag: 'Er zijn slechts vier personen gevonden, waar zijn de anderen?' De familieleden van de andere opvarenden verkeren in het ongewisse, voor informatie is de hoop gevestigd op de autoriteiten in Curaçao.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten