dinsdag 9 januari 2018

Van Kwartel, 2e directeur Refineria di Kòrsou, moet zorgen voor continuïteit raffinaderij na 2019

'Prioriteit het zoeken en contracteren van nieuwe partner, die technisch en financieel solide is'


Van Roderick van Kwartel, de tweede directeur van Refineria di Kòrsou (RdK), wordt verwacht dat hij in ieder geval zorgdraagt voor de continuïteit van de raffinaderij na 2019, wanneer het contract met PdVSA verloopt. Dat laat de Raad van Commissarissen in een schriftelijke verklaring, waarin de benoeming van Van Kwartel officieel bekend wordt gemaakt, weten, aldus vandaag, dinsdag 9 januari 2018, het Antilliaans Dagblad.

Van Kwartel is sinds gisteren officieel aan de slag bij RdK. Van hem wordt verwacht dat hij prioriteit verleent aan de speerpunten van het beleid van Refineria di Kòrsou: op nummer één staat het zorgdragen voor de continuïteit van de raffinaderij tot en met het einde van het contract tussen Refineria Isla en huurder PdVSA (Petróleos de Venezuela, S.A.) per 31 december 2019.

Minstens zo belangrijk, zo stelt RdK, is het zoeken en contracteren van een nieuwe partner, die technisch en financieel solide is ‘maar die ook de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap actief naleeft’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten