vrijdag 26 januari 2018

23-Jarige man doodgeschoten bij nachtclub Spoonz op Curaçao

Twee mannen zijn bij schietpartij gewond geraakt


Jeangianno Jonathan Alejandro Zimmerman (18 augustus 1994) is bij een schietpartij bij nachtclub Spoonz gisterochtend vroeg om het leven gekomen. Bij diezelfde schietpartij zijn twee andere mannen, waarvan één verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij, gewond geraakt, alduss vandaag, vrijdag 26 januari 2018, het Antilliaans Dagblad

Politie in Saliña wendde zich - na schoten te hebben gehoord - rond 03.25 uur tot nachtclub Spoonz aan de Fokkerweg, waar een man liggend op de grond werd aangetroffen met een schotwond aan een been. De agenten zagen, dat andere bezoekers van de nachtclub schreeuwend wegrenden en iets verderop werd een man liggend op de grond naast een witte auto opgemerkt. Het slachtoffer gaf toen al geen teken van leven meer.


Voor zover het op dat moment mogelijk was, namen de agenten verschillende kogelwonden aan het torso van het slachtoffer waar. Rond 04.15 uur constateerde de politiearts officieel de dood van de 23-jarige Jeangianno Jonathan Alejandro Zimmerman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten