zaterdag 23 december 2017

Twee buschauffeurs te Latour met elkaar op de vuist

Chauffeurs probeerden elkaar passagiers af te troeven

Zoveelste smet op het blazoen van buschauffeurs


Buschauffeur J. A. alias ‘Dompoe’ (28) is zondag 17 december 2017 aangehouden door de politie van Latour. De buschauffeur raakte slaags met een collega. Beide chauffeurs probeerden elkaar aan de passagiers af te troeven, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 22 december.

Het werd donderdag 7 december A. te veel. Hij werd boos en doorkruiste aan de Coesewijnestraat de bus van zijn concurrent. Hij stapte uit en bracht de andere buschauffeur door de ruit van zijn voertuig een slag toe in het gezicht. Ook zwaaide hij met een scherpvoorwerp onder het doen van bedreigende uitlatingen.

De andere buschauffeur deed meteen aangifte bij de politie. Het slachtoffer liep een gezwel op de rechterwang op en werd verwezen naar een arts voor medische behandeling.

Voordat de politie A. kon opsporen, begaf hij zich met ene ‘Kokoboi’ naar de standplaats te Ondro Bon aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Hij sleepte het slachtoffer uit zijn voertuig en beval hem terstond de aangifte in te trekken. Andere collega’s hebben kunnen voorkomen dat het slachtoffer werd gegijzeld.

Jurgen kon worden opgespoord en isaangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jurgen achter slot en grendel geplaatst. Kokoboi is nog voortvluchtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten