vrijdag 22 december 2017

Ajax Cape Town ontslaat trainer Stanley Menzo

Na 14 wedstrijden staat Ajax Kaapstad in competitie één plaats boven nummer laatst


Tweede-van-onderen Ajax Kaapstad heeft coach Stanley Menzo ontslagen en zal een opvolger benoemen vóór het nieuwe jaar, aldus de club in een donderdag 21 december 2017 uitgebracht persbericht.

'Na een jaar aan het roer, was Menzo niet in staat om consistentie in zijn team te vinden, wat leidde tot de 15e positie in de Absa Premiership na 14 wedstrijden dit seizoen', aldus de clubverklaring.

'The Urban Warriors wil Mr. Menzo bedanken voor zijn service aan de club, zowel in zijn rol als hoofdcoach en hoofd van de jeugd en hem veel succes wensen bij zijn toekomstige inspanningen. Het bestuur van Ajax Cape Town zal binnen enkele dagen zijn opvolger bekendmaken' voegde de verklaring toe. Maar, op dezelfde dag werd de opvolger al bekendgemaakt... (zie Tweets onderaan),



Menzo, voormalig Nederlands international keeper, was verantwoordelijk voor 40 wedstrijden sinds hij Roger de Sa verving in oktober 2016, maar verloor meer wedstrijden dan hij had gewonnen.

'Ik denk dat een coach wisseling op dit moment mogelijk het beste is voor de club, nu we het cruciale deel van het seizoen bereiken', zei Menzo. 'Ik wil ook de club bedanken voor de kans die mij is geboden en ook alle medewerkers en spelers bedanken die me altijd hebben gesteund. Een speciale vermelding voor de fans voor hun geweldige ondersteuning, zelfs op momenten dat zaken echt niet goed liepen. Ik wens de club het beste voor de rest van het seizoen'

De nieuwe coach:



(Suriname Mirror/SuperSport.com/Times Live/Ajax Cape Town)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten