maandag 13 november 2017

Twee jongens bekennen brandstichting bij Bhaggoe's Car Palace te Kwatta

Bhaggoe lijdt een schade van rond 200.000 Amerikaanse dollar: auto's nièt verzekerd

 
De politie heeft twee jongeren aangehouden die hebben bekend dat zij zaterdag brand hebben gesticht bij Bhaggoe's Car Palace te Kwatta. Directeur Rakesh Bhaggoe zegt vandaag, maandag 13 november 2017, op Starnieuws dat hij wacht op de verklaring van de politie. 

Het is voor hem nog niet duidelijk of de jongens de brand uit zichzelf hebben gesticht of in opdracht van iemand. Zij zijn van de buurt en bekend bij Bhaggoe.

Bhaggoe lijdt een schade van naar schatting 200.000 Amerikaanse dollar. Drie bussen en twee 3 ton pick-ups en enkele andere voertuigen zijn volledig uitgebrand. Een bus kost ongeveer 32.000 Amerikaanse dollar. Veel auto's hebben brand- en schroeischade. De voertuigen zijn niet verzekerd.

De ondernemer zal nagaan welke onderdelen nog goed zijn van auto's die schade hebben opgelopen. Deze zullen gesloopt worden.

'Het is een zware klap voor ons, vooral in deze moeilijke tijd', aldus Bhaggoe. Hij wacht op een sein van de politie om de voertuigen weg te kunnen halen. Er zullen extra maatregelen getroffen worden om te voorkomen dat deze situatie zich herhaalt.

De brandstichting vond 's middags plaats, toen de zaak al gesloten was. Toen de brandweer ter plekke aankwam, stonden verschillende voertuigen reeds in lichterlaaie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten