maandag 13 november 2017

Agent mishandelt zwangere vriendin

Slachtoffer heeft zwellingen en onderhuidse bloedingen in gezicht en pijn in onderbuik


De 24-jarige R.S. heeft, zo bericht het Dagblad Suriname zondag 12 november 2017, donderdag aangifte bij de politie van Wanica gedaan van mishandeling door haar vriend, agent van politie. 

In de nacht van woensdag op donderdag raakten de twee verwikkeld in een woordenwisseling. De man bracht op een bepaald moment de dame enkele slagen toe. Dit, terwijl hij ervan op de hoogte is, dat zij drie maanden in verwachting is van hem.

Het slachtoffer is na de mishandeling persoonlijk bij de politie geweest. Haar lichaam was besmeurd met zand. Volgens het slachtoffer heeft haar vriend, D.M., haar flink mishandeld en bedreigd met de dood met zijn dienstvuistvuurwapen. Het slachtoffer vertoonde zwellingen en onderhuidse bloedingen in haar gezicht en klaagde van pijn over haar lichaam en onderbuik.

Het slachtoffer werd verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is daar ter observatie opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.  Afhankelijk van de aard van de letsels zal beslist worden omtrent de insluiting van de agent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten