woensdag 1 november 2017

Nog geen toestemming van Suriname voor Insel Air, Curaçao, om op Suriname te vliegen

Insel Air kondigt aan vanaf 20 november op Suriname te gaan vliegen


De Curaçaose luchtvaartmaatschappij Insel Air heeft aangekondigd vanaf 20 november weer te vliegen op Paramaribo. Starnieuws bericht vandaag, woensdag 1 november 2017, echter te hebben vernomen, dat de Surinaamse autoriteiten nog geen toestemming hebben gegeven aan Insel Air om vluchten uit te voeren. 

Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie bevestigt dat zaken nog niet in orde zijn gemaakt door Insel Air.

In maart had Insel Air diverse vluchten, waaronder naar Paramaribo, stopgezet. De luchtvaartmaatschappij was in zwaar financieel weer terechtgekomen en was niet meer in staat al zijn routes te onderhouden.

Minister Miranda zegt, dat de luchtvaartsector zich buigt over deze kwestie. Voordat er tickets verkocht worden en vluchten worden uitgevoerd, moeten alle zaken eerst in orde worden gemaakt. Dit is nog niet het geval.

De bewindsman zegt dat de autoriteiten acties zullen ondernemen. Hij kan nog geen details hierover verschaffen omdat later op de dag een bijeenkomst hierover wordt gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten