zaterdag 18 november 2017

17-Jarig meisje steekt buurmeisje (16) meerdere keren met een mes

Woordenwisseling slachtoffer met zusjes verdachte leidt tot steekpartij


De politie van het ressort Santodorp heeft dinsdag de 17-jarige J.E. aangehouden voor mishandeling van haar buurmeisje (16), zo meldt het Korps Politie Suriname pas vrijdag 17 november 2017. Via de Centrale Meldkamer kregen agenten melding van een steekpartij aan de Erisstraat. 

Uit het politieonderzoek is gebleken, dat de 17-jarige vrouwelijke verdachte haar 16-jarig buurmeisje met een mes meerdere keren heeft gestoken.

Het slachtoffer had eerder een woordenwisseling met enkele zusjes van de verdachte. Daarbij moet zij hen hebben uitgescholden. Zus J.E. bemoeide zich ermee, en nam het gevecht over. Op een moment heeft E. haar buurmeisje met een mes gestoken.

Een buurjongen kon erger voorkomen door de verdachte het mes afhandig te maken.

Het slachtoffer werd in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Zij is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling.

De verdachte is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Het mes is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten