zaterdag 14 oktober 2017

Verkoop spullen in Sliedrecht voor MAF-familie Peters in Suriname

'De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven'


In de Handpalm aan de Merwestraat 13 in Sliedrecht kunnen mensen zaterdag 28 oktober spullen verkopen. Alles kan, als het maar te vervoeren is (minimaal €15). Van de opbrengst is 2/3 voor de verkoper en 1/3 voor de familie Peters die voor de MAF (Mission Aviation Fellowship) is uitgezonden naar Suriname. Dit meldt vrijdag 13 oktober 2017 Het Kompas Sliedrecht.

Tijden:
09.30-10.30 uur: Spullen brengen, koffie drinken met wat lekkers (foto's kijken van Suriname).
10.30-15.00 uur: Verkoop
15.00-16.00 uur: ophalen van niet verkochte spullen en de opbrengst.
Voor informatie en/of vragen: 06 44146613.  

Miguel en Greet Peters zijn voor de MAF uitgezonden naar Suriname. 'De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie', aldus de website van de MAF.

(Bron foto's: Miguel en Greet in Suriname - MAF/Facebook)
Vanaf maart 2016 is Miguel werkzaam op de vliegbasis van MAF in Paramaribo, als base manager. Hij zorgt ervoor dat de piloten verschillende vluchten kunnen uitvoeren, waaronder veel medische vluchten. Onlangs heeft MAF Suriname met twee piloten ondersteuning geboden aan het eiland Sint Maarten na de verwoesting door orkaan Irma.
 
Greet is sinds augustus 2017 terug in Nederland om hier haar werk weer op te pakken na ruim een jaar ondersteuning in Suriname. Zij heeft daar verschillende taken opgepakt om de mensen te ondersteunen. Nu nog is zij zeer betrokken bij het (evangelisatie)werk in Suriname, bijvoorbeeld door het inzamelen en versturen van (kinder)bijbels.

Zie voor verhalen en foto's de Facebookpagina Miguel en Greet in Suriname - MAF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten