zondag 21 juni 2020

Na reactie NII op artikel De West vindt directeur 'Limbo' het nodig ook te reageren... 🤔🤣

'Ik denk dat dit pure stemmingmakerij is'


Directeur Clifton 'Limbo' Limburg van het Nationaal Informatie Instituut, NII, stoort zich eraan dat in de media (lees: De West) wordt beweerd, dat medewerkers goederen van het instituut, waaronder dure apparatuur zoals camera’s, computers en filmapparatuur, wegdragen. Ook bij overheidskantoren zou dit het geval zijn, wordt beweerd. 

Limburg spreekt zondag 21 juni 2020, in de Ware Tijd, de beweringen met klem tegen. Hij zegt op geen enkele wijze te zullen meewerken of toestaan dat goederen van de Staat Suriname die onder zijn beheer zijn worden ontvreemd.


'Ik denk dat dit pure stemmingmakerij is. Men had mij gewoon kunnen bellen om te vragen en te verifiëren of de informatie klopte. Dat is niet gedaan', zegt Limburg. De directeur merkt op, dat hij bij zijn vertrek persoonlijke spullen wel zal meenemen. 'Alles wat van mij is neem ik wel mee. Door de jaren heen heb ik cd's naar kantoor gebracht en die laat ik echt niet achter. Ik heb hier ook een klerenkast met m'n jassen. Die moet ik nog meenemen.'

Vrijdag zei vicepresident Ashwin Adhin niet op de hoogte te zijn, dat spullen van de staat uit de overheidskantoren worden weggedragen door ambtenaren of anderen. Hij stelde, dat er altijd ambtenaren zijn die voor hun gemak eigen spullen naar kantoor brengen. Die zaken mogen de mensen gewoon weer meenemen. Het is niet de bedoeling, aldus Adhin, dat goederen die aan de overheid toebehoren worden meegenomen. In een persbericht zijn de aantijgingen ook tegengesproken door NII.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten