dinsdag 9 juni 2020

Zeven nieuwe patiënten besmet met Covid-19

'Economische ontreddering is groot door maatregelen die getroffen zijn'


Uit testen verricht door het laboratorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is vanmiddag, dinsdag 9 juni 2020, gebleken, dat er zeven nieuwe personen zijn bijgekomen die besmet zijn met Covid-19. De teller is bijgesteld naar 137. De actieve gevallen bedragen nu (19.15 uur) 126. 

Er zijn nog geen meldingen doorgegeven voor vandaag van het laboratorium van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG. Er wordt dagelijks een aantal testen gedaan.

Vandaag is de tweede dag van de verscherpte Covid-19 maatregelen. De politie heeft in de binnenstad controle gehouden. Mensen in voertuigen zijn gestopt, omdat de politie wilde controleren of de mensen met de juiste familienamen vandaag de straat op zijn gegaan. Er is niet opgetreden tegen de mensen die onterecht op straat waren.

Morgen zijn alle winkels dicht. Sommige diensten gaan ook hun deuren sluiten, omdat er geen mensen op straat zijn. De economische ontreddering is groot door de maatregelen die getroffen zijn, aldus Starnieuws. Veel mensen die op dagbasis hun geld verdienen, hebben totaal geen inkomsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten