donderdag 9 april 2020

14-Jarige knaap aangehouden verdacht van diefstal fiets en een beroving...😒😧

Jongen ondergebracht in het jeugdcellenhuis Opa Doeli

Politie zoekt nog twee jeugdige medeverdachten die zwerversbestaan zouden lijden


De politie heeft afgelopen dinsdag een 14-jarige jongen aangehouden, die ervan verdacht wordt een fiets te hebben gestolen en betrokken te zijn geweest bij een beroving waarbij een mobiele telefoon werd buitgemaakt. Waterkant.Net bericht donderdag 9 april 2020, dat ook twee anderen bij de roof betrokken waren. 

Dinsdagmiddag werd aangifte gedaan van diefstal van een fiets, voor een winkel aan de Nieuwweergevondenweg. Kort daarna deed een winkelierster aangifte van een beroving van een mobiele telefoon, door drie jeugdigen in een winkel aan de Frederikshoopweg. Daar schoot een klant de winkelierster te hulp en kon één van de verdachten, de 14-jarige jongen, worden aangehouden.

De politie werd ingeschakeld en de telefoon werd teruggevonden. Op aanwijzing van de verdachte werd ook de fiets achterhaald.

Vanwege de jeugdige leeftijd van de jongen is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. De andere twee verdachten zijn nog niet aangehouden, maar wel bekend bij de politie. Ze zouden een zwerversbestaan lijden.

De afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname is belast met het verder onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten