woensdag 5 februari 2020

Eigenaar luchtvaartmaatschappij United Aviation Services onder vuur genomen

Vanuit een kleine zwarte auto met geblindeerde ramen 13 kogels afgevuurd

 Er is doelgericht geschoten, dit is een regelrechte aanslag'


Ondernemer en eigenaar Vishaal Ganesh van luchtvaartmaatschappij United Aviation Services is dinsdagavond omstreeks elf uur vlak voor zijn woning aan de Abadoestraat ontnapt aan een aanslag. Dit meldt de Ware Tijd woensdag 5 februari 2020.

Vanuit een kleine, zwarte auto met geblindeerde ramen werden dertien kogels op hem afgevuurd. 'Ik stond op het punt uit te rijden, de poort was al open, toen ik mijn telefoon nog even snel binnen ging halen. Waarschijnlijk dachten ze dat ik in de auto zat.' De kogelgaten zitten in de woning, de garagedeur en zijn auto. 'Er is doelgericht geschoten. Dit is een regelrechte aanslag.'

Sinds december vorig jaar wordt de ondernemer volgens eigen zeggen bedreigd. 'Dus ik was wel op mijn hoede. Maar, ik kan me niet voorstellen dat nu ook ondernemers in de luchtvaart een target zijn.' Uit welke hoek de aanslag komt, berust op vermoedens.

Ganesh beheert een luchtvaartmaatschappij en sinds vorig jaar is zijn maatschappij gecertificeerd om commerciële vluchten uit te voeren. Met zijn helikopters heeft hij in het verleden geassisteerd bij grootscheepse drugsontmantelingszaken. 'Ik vind het heel jammer dat je een doelwit wordt als je iets goeds wil doen voor je land.' Hoewel Ganesh zijn beveiliging heeft geregeld, gaat hij maatregelen nemen deze aan te scherpen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten