zaterdag 29 februari 2020

Directeur Kabinet van de President Eugène van der San neemt VHP'er Idris Naipal onder vuur

'Naipal is een klootzak, een drol, heeft nooit met zijn moeder geslapen, is dom, erger dan een ezel, een kip zonder kop'


Directeur van het Kabinet van de President van Suriname, Eugène van der San, heeft zich van een heel andere en lelijke kant laten zien. De man van wie bekend is dat hij een kort lontje heeft, heeft een ingezonden stuk geplaatst zaterdag 29 februari 2020 op Suriname Herald waarin hij VHP’er Idris Naipal voor vies en vuil uitscheldt.
 
Daarin noemt hij Naipal bijvoorbeeld twee keer een klootzak. In chronologische volgorde noemt Van der San Naipal een drol, zegt dat hij nooit met zijn moeder heeft geslapen, noemt hem dom, erger dan een ezel, een kip zonder kop, een waardeloze klootzak en zegt ‘…je moet mijn naam nooit meer in je bek nemen‘.

Deze scheldkanonnade van Van der San volgt op een stuk van Naipal getiteld Eugène van der San een karakterloze figuur‘ gepubliceerd door Suriname Herald op 14 februari. Daarin zegt Naipal, overigens zonder te schelden, onder meer dat Van der San een dubbele moraal heeft en dat hij een man is zonder ruggengraat.

Dat een directeur van het Kabinet van de Surinaamse President vervolgens op deze manier reageert is beneden alle peil, aldus Waterkant.net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten