maandag 13 januari 2020

Peuter van 15 maanden te Munder overlijdt na drinken gramoxone uit frisdrankfles

Jongetje vindt softfles op erf gevuld met gramoxone...


De slechts 15 maanden jonge Mariano Amesi is afgelopen  week overleden nadat hij gramoxone uit een softfles had gedronken. Hij zou de fles met landbouwgif op het erf gevonden hebben en waarschijnlijk gedacht hebben dat het frisdrank was, aldus de Times of Suriname vandaag, maandag 13 januari 2020, zo meldt  Waterkant.net. Niet vermeld wordt waar dit precies is gebeurd....

Uit onderzoek is naar voren gekomen, dat de peuter buiten aan het spelen was waarbij zijn 9-jarig zusje op hem lette. Op een gegeven moment werd de zus geroepen en liet zij het jongetje even alleen. Hij zou toen de gramoxone, n een softfles was, hebben gepakt en gedronken.

Volgens de krant zou het verdelgingsmiddel worden gebruikt om te bespuiten. Een vijftienjarige jongen zou dat een dag eerder doen, maar deed het niet, omdat het toen regende. Hij liet de fles buiten staan. De fles was voor de helft gevuld met het verdelgingsmiddel en het kindje heeft bijna alles gedronken, aldus de Times.

De politie van Munder heeft het lichaampje na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten