zondag 5 januari 2020

Bromfietser (36) doodgereden door auto in Kleine Waterstraat bij inrit hotel Torarica

Automobiliste ziet bij afslaan naar Torarica bromfietser over het hoofd

Slachtoffer slaat zijn hoofd tegen betonnen pilaren langs de weg


Waterkant.net schrijft, dat een bromfietser vanochtend, zondag 5 januari 2020 rond twee uur dodelijk is aangereden door een personenauto in het centrum van Paramaribo, in de Kleine Waterstraat bij de inrit van hotel Torarica. Volgens de Ware Tijd is het slachtoffer de
36-jarige Kenneth Cairo

De bromfietser reed over de Kleine Waterstraat richting de Centrale Markt. De auto reed in tegenovergestelde richting. Toen de bromfietser de inrit naderde, sloeg de automobiliste plotseling af naar rechts en reed naar de inrit. Zij lette daarbij niet op dat de bromfietser kwam aangereden met als gevolg een frontale botsing.

De bromfietser sloeg zijn hoofd tegen de betonnen pilaren langs de weg en kwam hard op straat te vallen. Daarbij raakte hij zwaargewond. Omstanders schoten direct te hulp en schakelden het Command Center in. Toen de politie ter plaatse arriveerde, reageerde het slachtoffer niet. Een ambulance werd ingeschakeld, maar bij aankomst constateerde het verplegend personeel dat het slachtoffer reeds was overleden.

De bromfietser is de tweede verkeersdode voor dit jaar in Suriname.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten