woensdag 25 december 2019

Veel berovingen en inbraken opgelost met arrestatie vier verdachten

Inbraken opgelost te Richelieu en Meerzorg en Lelydorp en Santodorp

Twee arrestanten verdacht van berovingen van scholieren in De Nieuwe Grond, district Wanica


Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden hebben de afgelopen periode klaarheid gebracht in een aantal gevallen van onder andere berovingen en inbraken, aldus het Korps Politie Suriname dinsdag 24 december 2019.

Zo is de 36-jarige T.P. die zich in een zwartte personenauto verplaatste, aangehouden en opgesloten op verdenking van 13 inbraken gepleegd te Richelieu en Meerzorg in het district Commewijne en te Lelydorp en Santodorp. Verder is hij ook aangehouden voor twee gevallen van bedreiging, een geval van diefstal door middel van geweldpleging en brandstichting.

De 33-jarige K.G. verplaatste zich in een rode personenauto met sportvelgen. Hij is aangehouden en opgesloten in verband met negen inbraken gepleegd in  Lelydorp en Santo Boma.

De 20-jarige verdachten F.R. en J.F. zijn opgesloten voor zeven straatberovingen gepleegd nabij scholen in het gebied van De Nieuwe Grond in het district Wanica.

Deze twee verdachten hebben waarschijnlijk nog meer scholieren tot hun slachtoffers gemaakt. Scholieren die de afgelopen twee tot drie maanden beroofd zijn in het Nieuwe Grond gebied en geen aangifte hebben gedaan worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het politie bureau De Nieuwe Grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten