vrijdag 6 december 2019

Thuiszorgverleners van Dani Care Wonen en Zorg wachten al maanden op geld

'Wie om betaling vraagt, wordt met ontslag gestuurd'


Enkele personen die thuiszorgwerkzaamheden voor Dani Care Wonen en Zorg hebben verricht wachten al maanden op betaling. In sommige gevallen is er zelfs een achterstand van vier maanden. 

'Wie om betaling vraagt, wordt met ontslag gestuurd', zegt een ex-medewerkster vandaag. vrijdag 6 december 2019, in de Ware Tijd. Zij stelt dat de directie doet voorkomen alsof ze failliet is verklaard.

Directrice D.L. beantwoordt geen telefoontjes van ex-medewerkers. Dezelfde ervaring heeft de Ware Tijd die van een weerwoord wil. De vrouw zou het tot een gewoonte hebben gemaakt om haar werknemers laat uit te betalen, als ze dat al doet. Soms hadden de thuiszorgkrachten tegen de tiende van de nieuwe maand nog niet ontvangen.

Enkele zorgverleners zijn het wachten moe. Zij hebben het werk opgezegd, maar de directrice weigert hen te betalen voor verrichte werkzaamheden. 'Ik ben boos, ik heb mijn geld niet ontvangen en zit al een maand zonder werk. Hoe moet ik verder? Ik ben niet de enige die door haar betaald moet worden', klaagt een ex-medewerkster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten