vrijdag 6 december 2019

Nu ook met iDeal betalen voor aanvragen E-Visum en E-Toeristenkaart

Verkoop toeristenkaarten op J.A. Pengelluchthaven, te Saint Laurent en  Canawaima-veer stopt na 31 december


Het Surinaamse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft donderdag 5 december 2019, bekendgemaakt, dat het sinds kort ook mogelijk is om bij het aanvragen van een E-Visum en E-Toeristenkaart voor Suriname, te betalen met iDEAL naast de reeds aanwezige opties. iDEAL is dé Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. 

Het ministerie heeft ook bekendgemaakt dat ter verbetering van de gebruikerservaring, aanpassingen zijn doorgevoerd bij de aanvraagprocedure van elk visumtype. Dit door het inkorten van het visum- en toeristenkaartformulier alsook de gevraagde documenten.

De verkoop van de toeristenkaarten op de Johan Adolf Pengelluchthaven, te Saint Laurent du Maroni en te Canawaima, zal na 31 december 2019 definitief worden stopgezet.

'Vanaf 1 januari 2019 zullen het visum en de toeristenkaart alleen via de officiële E-Visa- en E-Toeristenkaarten website suriname.vfsevisa.com aangevraagd kunnen worden. De officiële website is te onderscheiden aan het logo van VFS Global aan de linker kant en aan de rechterkant de vlag en het wapen van de Republiek Suriname', aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten