zaterdag 7 december 2019

Negen personeelsleden Hof van Justitie Curaçao in KNSM-gebouw ziek thuis

(Bron foto KNSM-gebouw: Dudok)
'Complete vestiging verhuist in voorjaar naar voormalig KPMG-gebouw'


Negen personeelsleden van het Hof van Justitie die werken bij een afdeling in het KNSM-gebouw in Punda hebben zich vorige week ziek gemeld. Drie daarvan zijn nog arbeidsongeschikt. Dat bericht het Gemeenschappelijk Hof van Justitie in een persbericht, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 7 december 2019.

Op advies van het bureau BPO Curaçao werd het gebouw, waarin een aantal afdelingen van het Hof van Justitie zijn gevestigd, vorig weekend ‘nog eens grondig opgeruimd en schoongemaakt’. Ook werden reparaties uitgevoerd en het aircosysteem onder handen genomen. Verschillende werkzaamheden waren al in het weekeinde van 23 en 24 november ‘en zelfs eerder’ begonnen.

Het management van de vestiging Curaçao ‘betreurt het zeer dat collega’s zich ziek voelen’. 'Helaas is er voor de komende maanden, tot aan de verhuizing, geen andere locatie waar de afdelingen geplaatst kunnen worden.'

De bedoeling is dat de complete vestiging ‘in het voorjaar’ verhuist naar het voormalig KPMG-gebouw aan de Emancipatieboulevard, tegenover de locatie van Aqualectra aan de Dokweg. Dit in verband met een grondige renovatie van het gerechtsgebouw aan het Wilhelminaplein, die naar verwachting drie jaar zal duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten