maandag 14 oktober 2019

Elektriciteitsmasten EBS bezwijken onder noodweer....

Auto beschadigd door omvallende elektriciteitsmasten aan M.R. Pierkhanweg


Een auto raakte gistermiddag tijdens het noodweer beschadigd toen twee elektriciteitsmasten van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) omvielen aan de M.R. Pierkhanweg, vlakbij de Nieuwweergevondenweg. Er vielen daarbij geen gewonden, zo meldt Waterkant.net vandaag, maandag 14 oktober 2019.

De auto in kwestie werd geraakt door een zware dubbele mast met transformator, zoals op de foto van Facebook gebruiker Wish Mish te zien is.

Op een tweede foto (onderaan) is te zien dat ook een andere paal, die langs de weg staat, omviel. Door de ontstane situatie was er geen doorgang voor het verkeer mogelijk. Medewerkers van de EBS waren snel ter plekke om de schade aan het netwerk te herstellen.

Het is niet de eerste keer dat een EBS elektriciteitsmasten met transformator omvalt. In mei van dit jaar viel ook een paal met transformator op een auto. Eerder werd een langsrijdende auto ook geraakt door een betonnen paal. In vele gevallen wordt de oorzaak toegewezen aan de hevige regenval, die de grond rond de palen zacht maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten